Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1765 niezalogowanych)
15 Postów
w w
(tymex)
Wiking
Wacek1 napisał:
tymex napisał:

a jak Twoja firma fakturuje robienie łazienek-pytki i budowy domów na godz ? to sa te same stawki czy juz inne? jesli to nie tajemnica to jak mozesz to podaj?

Nasz firma nie zajmuje sie plytkami i budowa domow, a jedynie stricte malowaniem i epoxydami[/quote]

aha ok dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sebastian Kisiel
(Lahmus)
Wiking
nie buduje domow zajmuje sie tylko wykonczeniami wnetrz nie pracuje w norweskiej firmie jako budowlaniec pracuje jako kierowca do konca miesiaca i mam zamiar ruszyc z wlasna dzialalnoscia gdyz mam troche prac na poczatek mysle ze wycena budowy domu na godz jest dosc ciezka bynajmniej dlamnie nie jestem wstanie powiedziec jak norwedzy to wyceniaja czy polacy rozumiem ze buduje dom na godz za powiedzmy 280krklient placi za godzine ale jakby mu tu podac cala cene nie wiem w polsce robi sie to na m2 a tu jak slysze kazdy liczy na godziny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lahmus napisał:
nie buduje domow zajmuje sie tylko wykonczeniami wnetrz nie pracuje w norweskiej firmie jako budowlaniec pracuje jako kierowca do konca miesiaca i mam zamiar ruszyc z wlasna dzialalnoscia gdyz mam troche prac na poczatek mysle ze wycena budowy domu na godz jest dosc ciezka bynajmniej dlamnie nie jestem wstanie powiedziec jak norwedzy to wyceniaja czy polacy rozumiem ze buduje dom na godz za powiedzmy 280krklient placi za godzine ale jakby mu tu podac cala cene nie wiem w polsce robi sie to na m2 a tu jak slysze kazdy liczy na godziny.

Tu kazdy liczy na metry Jedynie rodacy nie znajacy cen wykonuja prace na godz.
Prace na godz to wyjatkowe przypadki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sebastian Kisiel
(Lahmus)
Wiking
czyli dajmy na to stawimy garaz na dwa auta od podstawy beton drewno i dach z dachowki jakbyscie takie cos liczyli.powiedzmy ze klient chce cene za calosc plus materjaly?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Sebastian Kisiel
(Lahmus)
Wiking
aha czyli idzie wszystko z metr.ale gdzie skminic stawki norwegow za metr roboty jedyne co znalazlem to plytki i panele jak ukladaja z metra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lahmus napisał:
czyli dajmy na to stawimy garaz na dwa auta od podstawy beton drewno i dach z dachowki jakbyscie takie cos liczyli.powiedzmy ze klient chce cene za calosc plus materjaly?

Pytanie nie do mnie, nie znam sie na tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Lahmus napisał:
aha czyli idzie wszystko z metr.ale gdzie skminic stawki norwegow za metr roboty jedyne co znalazlem to plytki i panele jak ukladaja z metra.

Cen jest bardzo duzo( widelki) wiele mam juz zapisanych, ale niestety nie podziele sie tym na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jak milo ze podziekowal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
jak milo ze podziekowal

Podziekowal na priv

Wiadomość od : tymex

22 Luty 2013, 15:54

Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum

Zobacz oryginał

ok . ale chociaz ukladanie plytek z m2(rozumie ze kazda lazienka jest inna , plytki mniejsze mozaika plus zabudowy ale taka standardowa prosta) ile norwedzy biora z metra? jak m ozesz to napisz chociaz tyle bo nie wiem gdzie szukac a i ogolnie jak bys znal jakas strone na ktorej sa ceny norweskie to przeslij jak mozesz link

Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok